domingo, 23 de octubre de 2011

Un grup de "ploramiques"


Avui he tornat a llegir en un paper penjat a la paret d'un edifici de la nostra ciutat com des de l'anonimat un partit polític continua fent "oposició a la numantina", utilitzant un tema tan sensible i que ens toca a tots, com és el tancament de les urgències del Cap del Pla, amb només  una intenció, generar una bogeria anti-tot. 
 
Aquest grup de "ploramiques davant el mur de les lamentacions", que no té projecte, que actua des de l'anonimat, sense signar les seves accions, aquest grup que continua adormit, hauria de deixar de fer declaracions "pomposes" i buides, deixar de pujar a la muntanya a cuidar cabres amb aquesta actitud "A l'oposició!" i traçar ponts d'unió entre les forces d'esquerres. Això és el que els seus votants li demanen, els seus militants li requereixen i la ciutadania en general necessita.  

"¿Pensen despertar algun dia o continuen esperant que un príncep blau vingui i desperti a la bella dorment amb un petó d'amor?".

Deixin de confondre als ciutadans de la nostra ciutat, no s'amaguin darrere de cap pancarta i treballin fent una oposició constructiva i sumant esforços. Els ciutadans en general de la nostre ciutat és el que necessitem en uns moments com aquests, on moltes famílies ho estan passant realment malament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario